Tähtelän aseman läheisyydessä Tähteläntien varressa on rakennus joka aikoinaan oli Hagmanin suutariliike. Tämä talo vuokrattiin sveitsiläiselle Rudolf Edvard Bütschille, joka aloitti Tähtelässä meijeritoiminnan. Bütschillä oli apulainen (myöhemmin osakas) jonka nimi oli Alfred Zemp. Molemmat käyttivät ammattinimitystä meijeristi.

Tähtelän meijeri valmisti juustoja, ja maidon toimittivat alueen maanviljelijät. Juustot luultavasti myytiin pääasiassa pääkaupunkiseudulle. Ulkorakennuksessa mejeristeillä oli sikoja. Kourua pitkin valutettiin juustohera sioille, jotka söivät sen hyvällä ruokahalulla. Meijerin sisäänkulun luona oli lastauslaituri, johon maanviljelijät toivat maitoastiansa.

1920-luvun lopussa loppui meijeritoiminta Tähtelässä ja tila meni myyntiin. Gunnar Franzén osti Tähtelän  meijerin pakkohuutokaupalla maaliskuun 8. päivänä 1931.

Meijerirakennus koki suuren kunnostuksen ja uudistuksen 1931-1932. Kokonainen uusi kerros rakennettiin nostamalla koko kattorakenne ylös. Kun meijeristä tehtiin ruukkutehdas, muurattiin kaksi polttouunia ja melko matala savupiippu.

Vuonna 1963 tila myytiin ja se on siitä lähtien ollut yksityisomistuksessa.